Never go full craft.
Never go full craft.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Újabb amerikai kézművest venne az Anheuser-Busch[FRISSÍTVE!]

Miután a múlt heti Super Bowl után az ő reklámjuktól habzott minden tisztes kézműves sörsznob szája, most ha igaz, a gyáróriás újabb főzdét venne az eddigiek mellé. A Beer Street Journal szerint az A-B terveiben az szerepel, hogy minden fontos régióban legyen egy normális(le nem írom még egyszer, hogy kézműves) főzdéjük, és a Goose Island, 10 Barrel, Think Blue Point és Elysian -itt a vicc, mert például pont ők is készítenek a reklámban kifigurázott tökös-barackos sört- után most a floridai Cigar Cityt pécézte ki magának.

Illustration for article titled Újabb amerikai kézművest venne az Anheuser-Busch[FRISSÍTVE!]
Advertisement

Ez egyébként nem is csoda: sorra gyártják a jobbnál jobb söröket -a Marshal Zhukov's Imperial Stout-juk a Left Hand Brewing Wake Up Dead-je mellett talán a legjobb, amit kóstoltam-, a RateBeer idei listáján is többször szerepeltek, de több konkrétumot még nem tudunk. Hacsak az nem számít annak, hogy a Cigar City nem utasította el rögtön az ajánlatot, és leültek beszélni velük.

Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy kicsit furcsán érint a hír, mert több skandináv főzdével kollaboráltak már (pl. Amager, Flying Couch, Brewski, All In Brewing), ráadásul a főzőmesterük, Wayne Wambles volt olyan aranyember, hogy amikor pár sör után Göteborgban megtaláltam a kérdésemmel, láttamozta az első söröm, a Cardinal Question receptjét és még egy tippet is adott, amit ők is alkalmaznak a Tocobaga nevű vörös ale-jüknél.

Advertisement

FRISSÍTÉS: Wayne az üggyel kapcsolatban nemrég nyilvánosan reagált Facebookon, idézem:

We are not selling to AB. If you read this, please spread the word.

I am humbled by the fact that many people are concerned and have sent me personal messages but everything is fine.

Enjoy your beer and relax.

Azaz gyors fordításban: "Nem adunk mi el semmit az AB-nek, és ha ezt olvasod, add is tovább az infót. Megalázva érzem magam, hogy rengeteg ember emiatt aggódik és küld nekem személyes üzeneteket, de tényleg, minden rendben. Élvezzétek a söreiteket és nyugi."

Advertisement

Hát azt mondom, hogy ilyen gyorsan tisztázódjon minden rémhír!

A fent említett sztoriba egyébként már többen beleálltak, a Mikkeller például meghívta az Anheuser-Busch-t a május elején Koppenhágában rendezendő Beer Celebration fesztiváljukra, és egy csapfoglalást is felajánlottak nekik az egyik bárjukban. Amint van valami érdemlegesebb hír, ne adj isten válaszol az A-B, akkor újabb nagyszabású cikkben foglalkozunk a botránnyal valamikor még idén.

Advertisement

Végül legyen is itt először az ominózus reklám,

valamint a Mikkeller nyílt meghívója:

Illustration for article titled Újabb amerikai kézművest venne az Anheuser-Busch[FRISSÍTVE!]
Advertisement

Naponta jelentkező érdektelen sörös tartalmakért Facebookon is követheted a Kohatut.

Share This Story

Get our newsletter