Never go full craft.
Never go full craft.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Új sörfőzős reality, heló!

A michigani Marshall városában működő Dark Horse Brewing most a History Channel új, -láss csodát- Dark Horse Nation című sorozatában enged betekintést a főzde életébe és sajátos világukba. Bevallom, mindig is menőnek tartottam a nevüket, a Reserve Special pedig az egyik legjobb fekete ale, amit valaha ittam -szándékosan fogalmaztam így, ők maguk sem határolják be stout vagy porterként-, úgyhogy eléggé vártam már, hogy sül el ez az egész. És összességében nem is rossz ez, bár a 20 perces részeket szerintem elég kapkodósra vágták; én elbírnám viselni, ha többet kapnánk a sörfőzős részéből, mint a szereplők életéből. Mert ez a sorozat végeredményben pár északra rekedt redneckről szól, akik a jéghalászat- és fegyvermániájuk mellett úgy mellesleg még remek söröket is főznek. Az amúgy nagyon egyszerű arcokként beállított -ha láttál már amcsi realityt, akkor érted, miről beszélek- karakterek közül eddig egyértelműen az Action Bronsonba oltott technikus, Cabe viszi a hátán a show-t, ennyi kisípolt fuck-ot talán utoljára az idősebb Paul Teutul szájából hallhattunk, ha egyáltalán.

Illustration for article titled Új sörfőzős reality, heló!
Advertisement

Nyilván megugranak majd az eladásaik a sorozatnak köszönhetően, de amiért elhiszem azt, hogy nem ez volt az elsődleges szempontjuk, az a már elég szakállas Nickelback-sztorijuk. Négy éve ugyanis a zenekar menedzsmentje megkereste a főzdevezető Aaron Morse-t, hogy a banda szívesen szerepeltetné őket a Dark Horse című klipjükben, amint egy nagy amcsi egyetemi házibuliba megérkezik egy Dark Horse kamion, majd az emberek az ő dobozaikból szlopálják a sört. Aaron először közölte, hogy hát ők palackoznak, majd a válaszadással pár nap haladékot kapva saját blogjukon kérték rajongóik tanácsát, hogy most végül is mit tegyenek. Leírták, hogy egyáltalán nem érdekli őket sem a banda, sem a hasonló házibulik, meg különben is, szívesen szerepelnének ők klipben, ha olyan fasza zenekar állna elő az ötlettel, mint mondjuk a Slayer. Természetesen nemet mondtak, a sztori két évet pihent, majd a Redditen futott nagyot, és így kerülhetett elő a legnagyobb igazság, amit valaha bárki leírt a Nickelbackről, az Mlive megkeresésére ugyanis Aaron ezt válaszolta:

"Teljes mértékben gyűlölöm azt a zenekart. Olyan béna rock and roll, ami nem érdemli meg, hogy rádióba kerüljön."

Advertisement

Az AC/DC-t sem igazán szeretik is gyűlölik, ez a kiírás a saját bárjuk falán lóg:

Illustration for article titled Új sörfőzős reality, heló!
Advertisement

Ha kinövi a gyermekbetegségeit -valamint nem kap kaszát, mint a Discoveryn futott, és a jóval nevesebb Dogfish Head főzdét bemutató Brew Masters-, akkor a Dark Horse Nation simán megférhet a többi kacsavadászatos, autószerelős és halászhajós sorozat mellett, ahol kivarrt szakállas figurák a legjobb haverjaikkal együtt melózva élik mindennapjaikat. Új részek keddenként, az esetleges magyar premier ügyében írtam a csatornának, amint van válasz, frissítem a posztot. Gondolom ennek ellenére valahogy feltaláljátok magatokat és letöltitek az eddigi részeket (amik egyébként elvileg a sorozat honlapján is elérhetőek, nekem mindenesetre nem indulnak el a videók), egy próbát mindenképpen adjatok neki, előzetes itt.

Ha követnéd a Kohatut: Facebook; Twitter

Share This Story

Get our newsletter