A hétvégén lezajlott Dublinban az idei Alltech Craft Brews and Food kiállítás, ahol 24 ország 469 indulója közül számos magyar sör is éremmel tért haza. Konkrétan:

Az eredményekhez gratulálok, a díjazottak teljes listáját pedig itt találjátok; a verseny nagydíját tavalyhoz hasonlóan idén is a dán Coisbo Beer vitte el, ezúttal egy sherryhordóban érlelt Russian Imperial Stouttal. Az Alltech ezenfelül májusban ismét megrendezi a lexingtoni fesztivált, ahová a mostani szereplést és a tavalyi sikereket is figyelembe véve valószínűleg szintén meghívják majd a fenti magyar főzdéket.

Advertisement

FRISSÍTÉS:
Ugyan lennének még elhallgatnivaló sikereink, de nem erről van szó, csak kis túlzással mire kapcsoltam, már el is felejtettem, hogy nem ez volt az egyetlen verseny az utóbbi napokban. Szerencsére más oldalak nem aludtak el ennyire, úgyhogy csak linkeket adok:

  • A kassai Biela Vrana versenyrĹ‘l dobogĂłs helyezĂ©ssel tĂ©rt haza PethĹ‘ Zsombor, Bajkai Tibor Ă©s Kelemen OttĂł: összefoglalóért a Mese Habbal posztját, rĂ©szletes eredmĂ©nyekĂ©rt pedig ezt a linket ajánlom.
  • A csehországi Taborban megrendezett sörfesztiválon pedig a Szent András SörfĹ‘zde Ă©s a Zip's brewhouse söreit dĂ­jazták: cikk az Indexen, rĂ©szletes eredmĂ©nyek meg erre. Kis kiegĂ©szĂ­tĂ©s ide, hogy bár nem emlĂ­tik, de egĂ©sz pontosan itt a Zip's Ă©s a svĂ©d Brewski kollaboráciĂłban fĹ‘zött sörĂ©rĹ‘l van szĂł.

Advertisement


A Kohatut a Kinján kívül itt és itt is követheted.