Never go full craft.
Never go full craft.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jól van: végre elkészült az aggyal főzött zombisör is

A címben igazából minden benne van, azért pár sort talán mégis írok. A The Walking Dead fináléjának -nem néztem a sorozatot, ezt is most tudtam meg, hogy véget ért- tiszteletére a philadelphiai Dock Street Brewing Co. füstölt kecskeaggyal és áfonyával főzött meg egy Walkerre keresztelt stoutot. Az A.V. Club kóstolásán mérsékelt sikert ért el, se az agy, se az áfonya ízei nem tudtak érdemben hozzáadni a sörhöz, meg a pohárban összegyűlt üledéken sem tették olyan könnyen túl magukat, mint általában. A videó második felében pedig az Ommegang főzde újabb Trónok Harca ihlette sörét, a Fire and Blood nevű, csilivel és rozzsal készült vörös ale-t kóstolták meg. Annyira ettől sem vágták hanyatt magukat, több fűszerességet képzeltek hozzá, de azért egyértelműen jobban ízlett nekik, mint a zombisör.

Advertisement

Ha megszomjaztatok, este mondjuk nézzetek le a Léhűtőbe, épp ma lettek egyévesek. További szép képek a lenti posztban, jövő héten pedig megint durvulás. Ja és éljen a költészet, én ma biztos írok is egy verset!

Illustration for article titled Jól van: végre elkészült az aggyal főzött zombisör is
Advertisement

Követni továbbra is itt tudsz: Facebook; Twitter

Share This Story

Get our newsletter